Individuální kurzy na míru

Vodácká půjčovna a kem  IN LIFE Morava přináší školám unikátní příležitost pro organizaci výukových a teambuildingových akcí, které jsou šité na míru přesně dle vašich představ a potřeb.

Chápeme, že každá škola a každá třída má své specifické požadavky, a proto jsme zde, abychom vám vyšli maximálně vstříc a společně našli optimální řešení pro vaši akci.

Naše služby pro školy zahrnují např.:

  • Zapůjčení kompletního vodáckého vybavení: Poskytneme vám rafty, kajaky, pádla, bezpečnostní vesty a voděodolné obaly pro suché věci, takže se nemusíte starat o nic kromě užívání si dne na vodě.
  • Bezpečnost především: Naše akce jsou vedeny zkušenými a akreditovanými instruktory, kteří zajistí bezpečnost vašich žáků na vodě i na souši.
  • Atrakce na souši: Kromě vodních radovánek nabízíme také širokou škálu pozemních aktivit – od beach her, přes lezecké stěny, kola, netradiční soutěže až po různé atrakce, které zaručují zábavu pro každého.
  • Logistika a stravování: Zajistíme dopravu vybavení i osob, ať už vlaky, autobusy nebo minibusy, a nabídneme možnost stravování od lehkých občerstvení po plnohodnotné jídlo ve vodácké hospodě nebo při grilování.
  • A mnoho dalších služeb ...

Plně přizpůsobitelné programy:

Ať už plánujete jednodenní výlet nebo vícedenní dobrodružství, jsme připraveni vaši akci přizpůsobit tak, aby co nejvíce vyhovovala vašim pedagogickým cílům a zároveň byla nezapomenutelným zážitkem pro vaše žáky.
Nabízíme možnost kombinovaných cyklo-vodáckých výletů, při kterých můžete prozkoumat krásy moravské přírody z vody i ze sedla kola.

Výjimečná podpora a flexibilita:

V IN LIFE Morava se ničemu nebráníme a vždy se snažíme najít pro vás optimální řešení.
Jsme zde, abychom vám pomohli realizovat vaši představu o ideální školní akci, ať už se jedná o specifické vzdělávací cíle, dobrodružství na vodě, nebo jen příjemně strávený čas v přírodě.

Pro bližší informace, konzultace nebo specifické požadavky nás neváhejte kontaktovat.
Těšíme se na spolupráci s vámi a na možnost připravit pro vaše žáky nezapomenutelnou akci, která rozšíří jejich obzory, posílí týmového ducha a přinese radost z nových zážitků.

Vodácká půjčovna IN LIFE Morava - Vaše brána k nezapomenutelným školním výletům


Napište nám vaší představu. 
Rádi se s vámi spojíme, vše probereme a navrhneme nezapomenutelný vodácký kuz.

Poptávka

Prosím uveďte svůj dotaz nebo poznámku. V případě rezervace uveďte preferovaný termín rezervace (od–do), případně délku rezervace ve dnech.