Půjčovna lodí IN LIFE - na řece Morava

Půjčovna lodí IN LIFE je založena na bezstarostném půjčení a vrácení lodí (výbavy) na jakémkoliv našem POINTU na řece, kde začnete nebo skončíte svou plavbu.
 
IN LIFE POINTY na řece Moravě s obsluhou najdete v 10 kempech od Hanušovic až po Olomouc.
Lodě a vybavení Vám zde zdarma nachystáme během celé sezóny, abyste bez starostí mohli vyrazit.

IN LIFE POINT

Je síť nástupních a výstupních míst na řece Morava,

kde si můžete loď a výbavu vyzvednou a nebo vrátit. Platíte pouze za vypůjčený materiál. O dopravu lodí a vybavení se už nemusíte starat a samozřejmě ji neplatíte.

Půjčovna lodí IN LIFE denně zajištuje rozvozy materiálu, lodí, raftů a veškerého vybavení podle potřeby na jednotlivé POINTY. Jednotlivé POINTY jsou rozmístěny na řece tak, abyste mohli maximálně využít celou řeku od jednodenního výletu až po celotýdenní plavbu.

Každý POINT navíc nabízí i kemp a možnost občerstvit se. POINTY jsou otevřené od května do září. Kempy ale nekopírují otevření POINTŮ, pro ubytování hlavně v měsících duben, květen a září kontaktujte jednotlivé kempy.

Otevírací doba pointů

   

Svoz bagáže 

Denně zajišťujeme svoz bagáže mezi POINTY. Nechcete se na lodi tahat se stanem, spacákem, kytarou? Bezplatně vám bagáž převezeme na libovolný POINT, takže si večer lehnete do suchého.
Jednoduše si při převzetí materiálu domluvíte, kde chcete bagáž vyložit, a my vám ji tam přivezeme.
 
Časy příjmu, výdeje a svozů najdete u popisu každého POINTU.

Služba je zdarma a má jen dvě podmínky. Musí být objednaná předem a platí pravidlo - 1 OSOBA - 1 BÁGL do 25 kg. Bagáž musí být vždy označena, kam ji máme odvézt. Neoznačená bagáž končí vždy v Litovli a následná doprava je již zpoplatněna.
 
Máte víc než jeden bágl? Až tak moc se neděje. Převezeme vám i ten, jen si zaplatíte 50 Kč za každý další kus a je to vyřešeno.

  

Dopravu lodí neplatíte

Zajistíme Vám dopravu lodí na každý POINT. Vy ji ale při zapůjčení lodí a vyzvednutí z POINTU NEPLATÍTE. Cena za dopravu a svoz ze všech POINTŮ je již zahrnuta v ceně půjčení lodí a vybavení. 
 
Cena za půjčení lodí z POINTU je konečná. V ceně je i případný převoz na Malou Vodu. 

Cena je uvedena vždy za CELÝ SET.

  • Tzn. - plavidlo (raft, kanoe, atd.) a k tomu potřebný počet pádel, vest a barelů nebo vaků.
  • Vesta a pádlo je automaticky pro všechny členy posádky.
  • Pokud potřebujete vybavení pro dítě, máte ho v ceně jako dárek (zapište požadovanou dětskou výbavu do poznámky objednávky)!

        

POJIŠTĚNÍ PROTI KRÁDEŽI A POŠKOZENÍ

Abyste mohli v kempu bez obav spát, pojistíme vám zapůjčené lodě a rafty proti krádeži a poškození.

Půjčujeme také lanka se zámečky na uzamčení lodí. Po dobu výpůjčky zodpovídáte za kompletní zapůjčené vodácké vybavení.

Pojištění proti krádeži lodí vás chrání, pokud vám v kempu nebo jinde, když necháte zamčené lodě bez dozoru na břehu, někdo loď ukradne.

Pojištění proti poškození se vztahuje na neúmyslné poškození lodí při plavbě.

Více informací o pojištění naleznete v online rezervaci lodí.

    

NECHTE SI SPOČÍTAT CENU A ZAREZERVUJTE SI VYBAVENÍ ONLINE

Je to jednoduché. Prostě si jen vyberete, co chcete za vybavení, zvolíte si, na kterém POINTU na vodu nastoupíte a na kterém POINTU chcete skončit a samozřejmě datum od kdy, do kdy.
 
Po vyplnění vám náš online systém spočítá cenu a pokud je vše, jak si přejete, potvrdíte objednávku a je to hotovo. Jak objednávku příjme náš pracovník, kontaktuje vás emailem s potvrzením a můžete si balit věci. Nepotvrzená objednávka není platná!

   

Kilometráž řeky Moravy ke stažení

Kilometráž řeka Morava [PDF]

Mapa řeky Moravy ke stažení

Mapa řeka Morava [PDF]